Osobna moć

Ljepota treće dimenzije je u tome da su vaše misli izuzetno fokusirane (na jednu od mnogih mogući stvarnosti). Kao rezultat toga, u vašem uglu galaksije vi imate osjećaj izoliranosti a s time dolazi i osjećaj nemoći. Taj osjećaj je lažan. Vi ste još uvijek bića koja imaju moc. Ali kako nemate vjeru u sebe i kako ne vjerujete da imate moć kreirati svoju realnost u sred vaše svakodnevne "borbe i nereda" rađa se taj generalni osjećaj nezdovoljstva. Točno na vrijeme!


Sa svim promjenama koje se dešavaju taj osjećaj nezadovoljsva i nelagodnosti će vas natjerati da duhovno rastete i da širite svoje poglede. Sa tom širinom dolazi i prosvijetljenje.

Dio nezadovoljsva i osjećaja nemoći dolazi zbog iluzije da Viša sila postoji izvan vas, da je on svemoćni, sveznajući i kritičan prema vama. Sve dok vi ne budete mogli da potpuno prihvatite da ste svako od vas Bog vi će te zauvijek ostati bez mogućnosti da u potpunosti dosegnete svoju moć, i da u potpunosti uspostavite vezu sa univerzalnom (božanskom) energijom ljubavi. To je jako teško za vas da shvatite, tu misao "ja sam Bog". Čak i sa naše 12-to dimenzionalne perspektive "Bog" ne postoji. Nikad nije postojao moment usamljne svijesti koja je postala svijetlo. Priča o tom postanku je pomalo izvan vaših parametara percepcije. Ako bismo vam pokušali to objasniti to bi bilo kao da vi govorite sa domorodačkim plemenom u džungli koje nije vidjelo vašu tehnologiju, a vi im pokušavate objasniti što je televizor. Sa njihove točke gledišta to bi bilo potpuno nerazumljivo. Isto bi se desilo kad bi vam mi rekli našu priču o stvaranju univerzuma, ali mi smo skrenuli sa teme...



Vača osobna snaga pripada vama i vi je možete dosegnuti. Jedina osoba koja vas ograničava ste sami vi. Vi postojite u zoni "Slobodne Volje" (u vašoj zoni univerzuma vlada zakon "Slobodne Volje"). Sve što vam se dešava, vi ste se složili s time. Teško je povjerovati da bi ste se složili sa svim tim nevoljama, ali to je tako i to je točno. Nevolje vas natjeraju da se pružite izvan vaše zone lagodnosti. To je način da rastete i da širite svoje poglede. To je natuknica u vašoj dimenziji dvojnosti/dualnosti. Prihvatite to iskustvo. Ograničavanje osobne moći dolazi od stagnacije, kad se ne pomičete (mentalno i duhovno), kad se ukočite od straha. Neodlučnost može biti jedna od najvećih prepreka koju treba savladati. Kada donesete bilo kakvu odluku to će vas pomaknuti duž vaše putanje. Osjećaj krivnje i žalosti za propuštenim prilikama ili zato što ste nešto "pogrešno" uradili će vas spriječiti da se pomaknete naprijed. Do pomijeranja naprijed dolazi kad prepoznate svoja osjećanja i kad odate priznanje svojim iskustvima. Kada prepoznate blokadu i kada je otklonite samim time sto ste je prepoznali i kad prihvatite svoju ulogu u njenom postanku (u stvaranju te blokade). Kad prihvatite da ste je vi kreirali, vi time prihvaćate postojanje svoje moći. Što češće to prepoznate tim više stojite u svom punom svijetlu.

"Ramshi"


1 komentar: